Skip to content Skip to footer

Een écht goede website laten maken

Heeft u onlangs uw eigen bedrijf gestart en heeft u nog geen website? Of zou het updaten van uw website kunnen helpen om concurrerend voor te blijven? Dan moet je een topwebsite laten maken. Fox Webstudio helpt u daar graag bij. We hebben de vaardigheden die nodig zijn om snel uw website te maken en te lanceren. Bij Fox Webstudio maken we WordPress websites die helemaal op jouw wensen zijn afgestemd. Bovendien zijn onze websites altijd gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te vinden in de zoekresultaten. Wij garanderen een verzorgde website die leads genereert en u onderscheidt van de concurrentie.

Het belang van een goede website

U heeft geen website omdat uw bedrijf er per se een moet hebben. Als je in leven wilt blijven in de competitie, heb je een echt goede website nodig. De eerste indruk van een website is cruciaal. U zult snel bezoekers verliezen als het ontwerp van uw website uitdagend is en het voor hen moeilijk is om te bladeren.

Online ervaringen zouden net zo boeiend moeten zijn als een goede fictie. De bezoeker moet kunnen vinden wat hij zoekt en de inhoud moet hem aantrekken. Bovendien moet u uw website zo ontworpen zijn dat bezoekers uiteindelijk actie ondernemen. Overweeg een offerte aan te vragen, een afspraak in te plannen of iets te kopen. Dit werkt alleen als je een echt goed gemaakte website hebt die de aandacht van de bezoeker trekt.

 

Ontwerp

Om een ​​volledig functionele website voor u te maken, beginnen we met het ontwikkelen van de grafische en esthetische componenten die klanten naar uw bedrijf trekken.

Ontwikkeling

Voor uw website ontwikkelen wij een sitemap en wireframe. Dit stelt ons in staat om de meest cruciale functies, mogelijkheden en structurele elementen van uw website in kaart te brengen..

Onderzoek

We beginnen met het onderzoeken van uw merk, behoeften, bedrijfsdoelstellingen en websitedoelen. We zullen uw vorige website bekijken om u hierbij te helpen (als u die heeft). Op basis hiervan stellen we een projectplan en tijdpad op.

Online vindbaarheid van je website

WordPress CMS wordt door Fox Webstudio gebruikt om uw website te bouwen. Dit heeft als voordeel dat WordPress-websites beter vindbaar zijn in zoekmachines zoals Google. Dat komt omdat WordPress-URL’s zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines. Daarnaast kunt u SEO-tools zoals Yoast in WordPress gebruiken, die gedetailleerde instructies geven over het optimaliseren van uw inhoud voor zoekmachines (zoekmachineoptimalisatie).

We houden er rekening mee dat uw website gemakkelijk vindbaar moet zijn in Google wanneer we deze ontwikkelen. Want als je doelgroep je website niet online kan vinden, heb je er weinig aan.

De structuur van uw website moet goed zijn. vergelijkbaar met de toepasselijke titels en fotonamen (H1, H2, enz.). Bij Fox Webstudio hebben we de expertise in huis om te garanderen dat uw website voldoet aan alle eisen voor een gunstige plaatsing in de zoekresultaten van Google.

Veiligheid van WordPress websites

Is het veilig om een website op WordPress te laten draaien? WordPress-hackers worden vaak gemeld, maar ze hebben niets te maken met het contentmanagementsysteem. Door onveilige hosting zijn de meeste hacks mogelijk. Voor hosting bij Fox Webstudio werken we alleen samen met betrouwbare bedrijven.

Bovendien kunnen WordPress-websites worden gehackt, vooral als ze een WordPress-sjabloon gebruiken. Deze thema’s zijn eenvoudig te gebruiken als je maar een beetje ervaring hebt en zelf een eenvoudige website wilt ontwerpen, maar dat is natuurlijk niet hoe we bij Fox Webstudio werken. Al onze websites zijn individueel door ons ontworpen in plaats van vooraf gemaakte sjablonen te gebruiken.

De voordelen van het WordPress CMS

De meest populaire CMS voor het maken van websites wereldwijd is WordPress. Het is natuurlijk niet voor niets. WordPress biedt talloze mogelijkheden. Daarom maakt het niet uit in welk bedrijf u werkt, wat uw doelen zijn, of hoe eenvoudig of complex u wilt dat uw website is. Met WordPress is alles mogelijk. WordPress is ook het beste CMS als je website gekoppeld moet worden aan andere programma’s. Er waren eerder softwarebedrijven opgericht om koppelingen toe te staan, maar WordPress is momenteel bezig met de verwerking. Voor degenen die groter zijn om een ​​link in te schakelen, met name een bereik. Ten slotte is het WordPress CMS, dankzij de WooCommerce-plug-in, een uitstekende keuze voor het maken van online winkels.

Een WordPress website laten maken

Bij Fox Webstudio bouwen we uw website in het WordPress CMS. Omdat we alleen met dit CMS werken, kennen we het door en door. Daarom kunnen wij aan al uw wensen voor uw website voldoen. Ook adviseren wij u graag hoe u uw producten of diensten het beste kunt presenteren. We vertellen je over de beste structuur en over de plek waar je een CTA (call to action) kunt plaatsen. Als we geen websites bouwen, hebben we te maken met de trends in de markt. Ook in de wereld van websites vinden ontwikkelingen plaats. Niemand wil een website laten maken die morgen achterhaald is. Daarom zorgen we er bij Fox Webstudio voor dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste trends op het gebied van webdesign en dat dit wordt meegenomen in het ontwerp van je website.

De kosten van een website

Bij Fox Webstudio houden we de prijs voor het onderhouden van een website vooraf. Daarom bouwen wij vanaf € 499,00 websites. Voor deze prijs ontvang je een website die helemaal van jou is en die je na oplevering kunt aanpassen. De pc-, tablet- en mobiele versies van de website zijn ontworpen voor Google. Bij Fox Webstudio kost een volledige webshop eenmalig € 1699,00. U krijgt een professionele website waar u zelf kunt bepalen hoe uw bestellingen en producten worden weergegeven. Uw webwinkel beschikt over een winkelwagen die gekoppeld kan worden aan verschillende betaalmogelijkheden. 

Website laten maken door Fox Webstudio

Wilt u een extreem goede, zeer redelijk geprijsde website die volledig aan uw wensen voldoet? Dan laat je Fox Webstudio je website maken. Met behulp van het meest populaire CMS ter wereld creëren we een website die zoekmachinevriendelijk is. Uw website is veilig, toegankelijk en gebruiksvriendelijk. Ben je geïnteresseerd in onze plannen voor jou? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Starter Pakket

vanaf
€499,-

 Eenmalig kosten
 Makkelijk zelf aanpasbaar
 Een conversiegericht website
 Geschikt voor mobiel en tablet
 One pager
 3 professionele foto's
 Vaste sjabloon
 WordPress CMS
 Incl. SEO Tool
 Google Analytics gekoppeld
 Social media gekoppeld
 Vaste aanspreekpunt
 5 correctieronde
 Levertijd 3-4 weken
Snelle levering mogelijk voor meerprijs

Offerte aanvragen